Stoelmassage 2


Stoelmassage is een (vooral drukpunt-)massage waarbij hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, heupen worden gemasseerd. Je zit hiervoor op een speciale stoel, voorover, met je gezicht, borst, armen en knieën op een speciale steun. De kleding houd je aan. Er wordt gebruik gemaakt van diverse massagetechnieken op spieren, meridianen en acupressuurpunten.
De massage werkt weerstandverhogend en ontspannend!

Stoelmassage is ideaal voor op de werkplek; na een relatief korte massagepauze kan de werknemer weer met nieuwe energie aan het werk. Onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers die geregeld een stoelmassage ontvangen een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit vertonen.

Stoelmassage is geen therapeutische massage.
Contra-indicaties: zwangerschap, gebruik van geneesmiddelen die op het centraal zenuwstelsel werken, koorts en andere ziekten.

Stoelmassage is een zeer effectieve massage; in heel korte tijd kun je je helemaal verkwikt en verfrist voelen.
Een stoelmassage duurt 15-20 minuten.

Door de massage komen er afvalstoffen vrij, daarom is het van belang om na de massage voldoende water te drinken om deze afvalstoffen af te kunnen voeren.

Heb je minimaal 3 massageklanten dan kom ik naar je toe. De eerste 25 km zijn gratis, daarna 20 cent per km. Afstand maximaal 45 km.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Stoelmassage

  • carlette van Velzen

    Goede presentatie van jezelf op de website. En ik weet uit ervaring dat je stoelmassage, heerlijk is. Helemaal kwiek kom je weer overeind. Voor Mind-link denk ik dat je je missie hebt gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat jij dat heel goed kan. Een echt mensen-mens ben je.
    Heel veel succes, Carlette